μεγέθυνση φωτογραφίας ΠΡΩΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΥΣΗΣ PELLETS ΚΑΙ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ιανουάριος, 2012
Η Hellenic Pellets σε συνεργασία με την Pellets Service προσφέρει δωρεάν το πρώτο άναμμα και την ρύθμιση της συσκευής σας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης για κάθε αγορά συσκευής της εταιρίας μας, Hellenic Pellets.

Το τεχνικό προσωπικό της Pellets Service έχει εκπαιδευτεί σε μια σειρά από εταιρίες κατασκευής Συσκευών Καύσης Pellets και Βιομάζας, όπως CTPasqualicchio, Ariterm, KOZLUSAN, TSP, AKKAYA.

Η Pellets Service αναλαμβάνει την ρύθμιση και την συντήρηση συσκευών καύσης pellets, όπως Αερόθερμες Σόμπες Pellets, Λέβητες Pellets και Βιομάζας, Σόμπες Λέβητες Pellets και Τζάκια Pellets γνωστών εταιριών.

Κάθε συσκευή καύσης pellets ή βιομάζας χρειάζεται ρύθμιση κατά την τοποθέτηση. Η υπηρεσία αυτή είναι πολύ σημαντική για την ομαλή και οικονομική λειτουργία της συσκευής καύσης pellets. Ο αέρας καύσης, η ποσότητα του pellets αλλα και όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες κάθε συσκευής μπορούν να ρυθμιστούν για να επιλύσουν προβλήματα που μπορεί να παρουσιάζουν οι συσκευές καύσης όπως κλίνγκερ (σκληρά συσσωματώματα στάχτης, υψηλή θερμοκρασία καυσαερίων κ.α.).

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Pellets Service στο email pellets-service@hotmail.gr για την ρύθμιση της δικής σας συσκευής θέρμανσης με πελλετ ή με βιομάζα.

PELLETS SERVICE

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την Σόμπα pellets που έχετε αγοράσει? Μαυρίζει το Τζάμι? Δεν έχει αρκετή φλόγα η Σόμπα? Πέφτει πολύ pellets κατα την λειτουργία της? Βγαίνει πολύ καπνός από την καπνοδόχο? Έχετε πρόβλημα με την ρύθμιση της? Εμφανίζει συχνά μπλοκαρίσματα μόγω κακού πελλετ?

Επικοινωνήστε μαζί μας για την ρύθμιση της δικής σας Σόμπας Pellets στην περιοχή της Θεσσαλονίκης!

Στείλτε email στο pellets-service@hotmail.gr γράφοντας το μοντέλλο και την μάρκα της συσκευής σας και το τεχνικό προσωπικό της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα!
Copyright © 2007 hellenic-pellets.gr
Νομικό Σημείωμα